Från ABBA till Mamma Mia

      Inga kommentarer till Från ABBA till Mamma Mia

Torsdag 19 oktober 2023 kl. 15:00

Vi fortsätter att erbjuda specialvisningar från Anders Hansers rika arkiv. Denna gång den fantastiska ABBA-historien från 1974-1999 berättad av ABBA-medlemmarna och deras närstående vänner. Anders var ABBAs officiella fotograf och kunde ta unika bilder. I början var han även radioproducent och han har sparat alla inspelningarna. Närmare ABBA än så här kommer man inte!

Foto: Olle Lindeborg

Plats: Biografen Zita, salong 2, Birger Jarlsgatan 37, Stockholm

Hitta hit: Tunnelbana till Östermalmstorg, utgång Stureplan. Därefter ca 500 meter promenad eller byte till blåbuss 2 mot Norrtull vid hållplats Stureplan med avstigning vid hållplats Eriksbergsgatan.

Program: Specialvisningen börjar kl. 15:00 och inleds med en introduktion av Anders Hanser. Förutom ABBA visas ”Bortom de blånande bergen” med Kalle Moraeus. Total tid 1 tim 40 min.
Vänligen anländ till biografen i god tid.

Antal: Maximum 45 deltagare

Kostnad: 150 kr, även för medföljande. Betalning görs före evenemanget genom insättning på AGA-iternas bankgiro 402-6555 eller swish till 0709 79 69 69. Ange ”Hanser” + ditt namn. Den som inte kan beredas plats kommer att meddelas senast vid anmälningstidens utgång.

Anmälan: Senast måndag 16 oktober via vårt anmälningsformulär.

Kontakt: Hans Almqvist 0702 26 06 48.

Förtäring: Efter visningen kan de som vill ha något att äta och dricka besöka Bongo Kök & Bar i samma hus som biografen eller Emils på Regeringsgatan 88.

Skriv ut
Skriv ut Skriv ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *